Omega 3 bestellen

Bekijk hier de opties om visolie en/of vitamine D3/K2 te bestellen.

Visolie

Pure Arctic Oil is een puur en ‘full spectrum’ omega-3-product afkomstig van Arctische wilde vis, met koudgeperste, organische olijfolie en vitamine D3. De olie is 100% natuurlijk en is afkomstig van de duurzame en herleidbare visvangst in de pure wateren van de Noordelijke Ijszee. Geen vissmaak door de zeer lage totoxwaarde en dankzij de natuurlijke smaak van verse citroen of sinaasappel. Je start de eerste maand met een dubbele dosis en ontvangt daarom twee flesjes. Dit is om je cellen goed te vullen. Daarna ga je over op één fles per maand. 

Visolie incl. test omega 3/6 bepaling

Meten is weten! Je ontvangt 2 flesjes Eqology visolie plus een vingerpriktest.
Je start met het afnemen van de test om zo je beginwaarde, omega 3/omega 6, te bepalen. Vervolgens start je de eerste maand met een dubbele dosis visolie. Vier maanden na het starten met de visolie, krijg je opnieuw een test opgestuurd.

Tip: Wanneer je de visolie bestelt, ontvang je 25% korting op alle andere producten van Eqology, zoals de vitamine D3/K2, de eiwitshakes en de collageen. Bovendien betaal je geen verzendkosten wanneer je twee, of meer producten bestelt. Geef dit even aan op het bestelformulier.

Omega 3 kuur

Eqology gaat voor kwaliteit en levert de omega 3 visolie in een kuur van zes maanden. Je cellen hebben namelijk de tijd nodig om de omega 3 vetzuren EPA en DHA op te nemen. De rode bloedcellen in je lichaam hebben een levensduur van ongeveer 120 dagen. Voordat je rode bloedcellen zijn vernieuwd en de omega 3 vetzuren goed hebben kunnen opnemen gaan daar dus zo’n 4 à 5 maanden overheen. Voor een korte periode visolie gebruiken heeft daarom geen zin. Dit verklaart ook waarom de effecten van omega 3 niet binnen een dag voelbaar zijn.

PRIJZEN

Visolie

De eerste maand heb je dubbele dosis nodig voor vullen van cellen. Je start met 2 flesjes Eqology visolie voor €78,- + €5,90 verzendkosten.
Daarna betaal je €39,- + €5,90 verzendkosten per maand.

Visolie + test

Je betaalt de eerste maand €122,- plus €5,90 verzendkosten en daarna €39,- plus €5,90.

Vitamine D3/K2:

Vitamine D3/K2: voor €28,- per maand plus €5,90 verzendkosten.

* Wanneer je de visolie en de vitamine D3/K2 bestelt, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Wil je starten met het gebruik van deze zuivere en hoog gedoseerde visolie?

Via dit formulier kun je direct bij mij bestellen.
Controleer goed of je alle informatie juist hebt ingevuld.
Alle velden zijn verplicht.

Heb je nog vragen? Laat het weten!

Echt Brenda
Benedictijnenhove 85
3834 ZC Leusden

Telefoon: 06-42717998
Email: vraag@echtbrenda.nl

Bezoek
uitsluitend op afspraak

Volg mij op

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Pakket(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.