Zwangerschap

Wanneer je zwanger bent, gebeurt er een hoop in je lichaam en ook hier zijn de nodige hormonen bij betrokken.

Zwanger zijn en zwanger blijven is dan ook topsport.

Superbelangrijk om juist nu voedend te eten, goed je rust te pakken en te ontspannen, te wandelen, lekker buiten te zijn, je eens te laten masseren en goed te slapen. 8 Uur slaap per nacht is geen overbodige luxe. Je lichaam gebruikt de nachten om te herstellen en op te bouwen en dat wordt de komende maanden alleen maar meer. Door al dat ‘bouwen’ heeft je lichaam nu ook extra behoefte aan bepaalde vitaminen, mineralen, spoorelementen, vetzuren, eiwitten, en koolhydraten. Dit is niet alleen belangrijk voor de gezondheid van jullie kindje, maar ook voor jou als (aanstaande) moeder. Ook jij wilt fit en gezond kunnen beginnen aan je nieuwe ‘rol’ als moeder, toch?

Maar wat is nu belangrijk,
en waar ga je beginnen?

Speciaal voor zwangere vrouwen heb ik, in samenwerking met Ilse Verwijmeren, ook orthomoleculair hormoontherapeut, een mooi 1 op 1 traject ontwikkeld om jou gedurende deze bijzondere periode optimaal te kunnen ondersteunen.

Het traject

Het traject bestaat uit 3 één op één consulten van 45 minuten.

Adviezen gericht op een gezonde zwangerschap, zodat zowel je kindje als jij een superstart maken. Je ontdekt welke voeding op welk moment in je zwangerschap belangrijk is. Welke vitaminen, mineralen, spoorelementen, vetzuren en bouwstoffen zijn juist nu belangrijk? Niet alleen voor je kindje, maar ook voor jou, als moeder. We testen je eigen omega 3 status m.b.v. een vingerprik. Omega 3 is namelijk dé bouwstof voor gezonde hersenen en ogen. We bespreken o.a. welke suppletie je in kunt zetten, wat te doen bij zwangerschapskwaaltjes, hoe geef je je kindje (en zijn/haar immuunsysteem) een zo goed mogelijke start, welke voeding belangrijk is voor goed herstel na de bevalling en welke leefstijl een positief effect heeft op de ontwikkeling van jullie kindje. Zijn of haar gezondheid start namelijk al in de baarmoeder!

Wat krijg je bij dit
zwangerschap-traject?

3 één op één consulten van 45 minuten met persoonlijke adviezen gericht op leefstijl, voeding en het gebruik van de juiste suppletie. Zodat zowel jij als jullie kindje een superstart kunnen maken.

Een vetzuurmeting om jouw omega 3 status te bepalen en aan de hand hiervan een uitgewerkt adviesplan.

3 e-books met achtergrondinformatie.

2 werkbladen en een ‘werkcadeautje’.

Een goodiebag.

Kosten: € 325,-

‘Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding.’

(Hippocrates)